Centraal informatienummer voor gans België: 03/808 32 81 

GSM: 0475/53 68 05

 

 

 

 

Detectivebureau ABYSS Investigations in Antwerpen


 Wilt u iemand discreet laten natrekken of schaduwen? Aarzel dan niet om een privé-detective in te huren en doe beroep op de expertise van ABYSS Investigations in Kapellen, Antwerpen. Wij zijn een erkend detectivebureau, met ervaren detectives vergund door het ministerie van Binnenlandse Zaken en gespecialiseerd in het observeren, achtervolgen en schaduwen van personen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, we behandelen elke aanvraag in alle discretie.

 

Garantie beroepsgeheim

Bij ons bent u er steeds van verzekerd dat alles met de grootst mogelijke discretie gebeurt en heeft u de garantie van ons beroepsgeheim. Indien nodig weten wij hoe we rechtsgeldig bewijsmateriaal kunnen vergaren. ABYSS Investigations doet alles volgens het boekje en verzamelt informatie voor zowel particulieren als bedrijven.

Uitvoerige kostenberekening

Wij maken gebruik van de modernste observatie- en achtervolgingstechnieken om uw informatie te bekomen. Bovendien bieden wij u een zeer transparante tarifering aan. Wij lichten u steeds uitvoerig in over onze kostenberekening. U kunt te allen tijde de gemaakte kosten in uw dossier opvragen of het dossier laten afsluiten.

 

Contacteer ABYSS Investigations via telefoon, mail of een niet-traceerbare mailingdienst.

 

Wij zijn actief in heel België en 24/24 uur beschikbaar. Intakegesprekken zijn vrijblijvend.

 

Mocht u zich dus tijdens de initiële bespreking van uw dossier bedenken, dan rekenen wij u geen kosten aan.

 
 

Opgericht in 1998 door Bert Willaert


 

     

 Ministerie van Binnenlandse Zaken

Lic. Min. Bin. Zak. 14.1243.04

 Erkenning van het beroepsgeheim  Privacy 100% gewaarborgd